agrimix parçaları için ürünler (1)

Tarhun - HoReCa

Tarhun - HoReCa

Tarhun, kendi içinde benzersizdir: güçlü bir acılık içermeyen tek pelin otu türüdür. Ot, güçlü bir keskin ve ekşi aromaya, ferahlatıcı bir tada sahiptir ve Fransız şefler bu özelliklerden tam anlamıyla faydalanarak birçok yemek tarifi oluşturmuşlardır. Hem taze hem de kuru tarhun, çeşitli yemeklere baharat olarak eklenir: omletleri, birçok sos türünü iyi bir şekilde tamamlar. Kullanım Alanları Salatalar, meze, çorbalar, ana yemekler, içecekler, tatlılar hazırlamak için kullanılır. Tat baharatlı, hafif baharatlı, ferahlatıcı Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 23 Yağ (g / 100g)… 7,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 50 Enerji değeri (kcal / 100g)… 360